Instagram facebook
Parkstone
NL
/
EN

Kerkweg-Oost, Waddinxveen

Kenmerken

Belegging
Prijs
Op aanvraag
Wijk
Noordkade
Postcode
2741 HA Waddinxveen
Woningtype
Herenhuis
Kamers
17
Oppervlakte
1038m²
Perceel
824m²

Omschrijving

Het voormalig hotel-restaurant "De Unie" betreft een uniek herontwikkelingsobject gevestigd op een perceel van 824 vierkante meter. Het object beschikt thans over een totale oppervlakte van 1.038 vierkante meter BVO. Het is gelegen in het Sleutelkwartier, een wijk in Waddinxveen die volop in ontwikkeling is en waar momenteel diverse nieuwbouw- en transformatieprojecten worden gerealiseerd.

Voor deze propositie geldt dat er door verkoper recent een aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend bij de Omgevingsdienst Midden-Holland. De planvorming bestaat uit de transformatie naar een hotel met 15 kamers en restaurant/café op de begane grond en 17 verhuur appartementen op de twee bovengelegen verdiepingen; tezamen circa 1.260 vierkante meter BVO na transformatie. Er is nog ruimte voor verdere optimalisatie van het bouwvolume, maar door huidige eigenaar is gekozen voor het opnemen van buitenruimte op het achtergelegen platte dak”. De lopende aanvraag stelt u in de gelegenheid om gedurende het proces naar eigen inzicht aanpassingen te maken. De centrale ligging binnen Waddinxveen heeft een positief effect op de bereikbaarheid van het object. Zo is de locatie door alle vormen van vervoer uitstekend bereikbaar. 

Deze unieke propositie biedt ontwikkelaars en eindbeleggers een unieke en lucratieve mogelijkheid waarbij eigen invulling en wensen kunnen worden toegepast. 

Het geheel wordt geleverd "as is - where is", hetgeen inhoudt dat de verkoper geen aansprakelijkheid aanvaardt in relatie tot fiscale, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat van het verkochte in de ruimste zin van het woord.

Locatie:
Het Sleutelkwartier in Waddinxveen is het gebied tussen de Hefbrug en het station. De komende vijf jaar ondergaat het Sleutelkwartier een metamorfose. Het krijgt meer eenheid, samenhang en kwaliteit. Met nieuwe woonvormen, inwoners en dienstverleners die net iets extra's doen, zorgt het Sleutelkwartier voor een fijne beleving en meer levendigheid in Waddinxveen. Verdere informatie over het Sleutelkwartier, waarin ook deze propositie is opgenomen, is beschikbaar via de volgende website: www.sleutelkwartier.nl

Winkelcentrum Gouweplein bevindt zich op ca. 400 meter loopafstand. Hier bevinden zich diverse supermarkten waaronder een Lidl, Jumbo en Albert Heijn. Daarnaast is er een divers aanbod van zowel lokale ondernemers als landelijke ketens gevestigd.

 

Huidige bebouwing:
Geen monumentale status van toepassing
Functie: Hotel / Restaurant
Momenteel vrij van huur en gebruik en in handen van De Vastgoedbeschermer

Eigenaarslasten:
Gemeentelijke belastingen en Waterschapsbelasting totaal € 2.445,56                   

Huurprognose:
Hotel en Restaurant: € 138.000
Woningen: € 173.400

Totaal: € 311.400

Bieding:
De volgende informatie dient opgenomen te worden in uw bieding:
Een korte omschrijving van de kandidaat-koper(s) inclusief adresgegevens 
De koopsom 
Financiering 
Eventuele voorbehouden en voorwaarden
Deadline voor de bieding is vrijdag 8 oktober 2021 om 16:00 uur. Het object dient uiterlijk afgenomen te worden vóór 1 december 2021 

Locatie

[ { "address": "Kerkweg-Oost 226", "zipCode": "2741 HA", "city": "Waddinxveen", "lat": 52.0442192, "lng": 4.657205, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms