Beheer

Ons beheer en verhuurteam staat voor u klaar en is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder het commercieel, financieel en technisch beheer van uw portefeuille.

vastgoedBeheer

Parkstone Real Estate verzorgt verhuur- en beheerdiensten van onroerend goed voor diverse particuliere en bedrijfsmatige vastgoedbeleggers. Opererend vanuit Den Haag zijn wij actief in de hele Randstad.

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over lokale marktkennis en een groot netwerk met verschillende partners.

Wij streven naar een duurzame relatie met vastgoedeigenaren en haar huurders.

Ons doel als beherende partij is om een stabiel en langdurig rendement te behalen voor onze klanten. Dat bereiken we door het vastgoed in optimale staat te beheren en haar huurders tevreden te stellen. Wij begrijpen de woonwensen en behoeftes van huurders, specifiek die van de doelgroepen studenten, expats en jonge gezinnen, als geen ander. Ons team bestaat uit collega’s die commercieel, financieel en technisch onderlegd zijn en huurders professioneel en persoonlijk te woord staan.

Als eigenaar en verhuurder geeft u het dagelijks beheer van uw vastgoedportefeuille uit handen aan Parkstone zodat u zich hier niet langer actief mee bezig hoeft te houden. Wij fungeren als uw bemiddelaar, adviseur en spin in het web.

 

 

Heeft u een vraag over vastgoedbeheer?

U kunt ons bellen, mailen of via onderstaand formulier uw gegevens invullen waarna wij contact met u opnemen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms